tirsdag 5. oktober 2010

Det er MIN dag i dag!For noen dager siden tok jeg inn trestolen som har stått ute på terrassen i sommer. Det var kommet så mye svarte greier på stolen, derfor vasket jeg den med salmiakk, klor og zalo (sånn for sikkerhets skyld...).

Dagen etter var stolen delt i to!

Var det nødvendig?For en stund siden kjøpte jeg et nytt skilt som henger over en vassen eføy. Liker jo sånne engle-greier jeg, vet du:-)

Ellers så har jeg hatt STORE problemer med å laste opp bilder på bloggen. Det går så uhorvelig TREGT!!!!

Og fremdeles kommer noen bilder på halv åtte, og det er så UTROLIG irriterende! Det er rett før jeg kaster PCén i veggen! Jeg har prøvd å forminske størrelsen på bildene, etter råd fra Citronpiken, men det har IKKE hjulpet. 

HELP - I NEED SOMEBODY!Sånn. Her er et eksempel på hvor j..... irriterende det er! Dette er liksom er trapp - som skal males - forhåpentligvis...

Men det gidd jeg ikke skrive om når denne bloggen skal være så teit!

Jeg har forresten DAG i dag - LÆRERENS DAG!

Dagen ble forøvrig feiret med retting av nynorskprøver...4 kommentarer:

 1. Ditt arbeidsjern!!!
  Har du provd chrome - google sin nettleser? Den funker fint på blogspot.
  Så irriterende med stolen!
  Jeg har noen greier jeg skal levere til Fretex - bilder bla bla bla - vil du se på det?

  SvarSlett
 2. Hahhahahaahhaha hihi:) og forstår godt at du har lyst til å gjøre noe! Det er "blogger"- programmet som er ganske dårlig,tror jeg.. Jeg har tidvis slike problemer. Service unavaileble!!!!!! What the f....! Du skriver en lang kommentar til noen og så kommer den beskjeden.. Men den stolen da! Uflaks! Den har sikkert slått seg etter å ha kommet inn i den tørre varmen. Men det var da unødvendig:) Stakkar deg. Håper du sover deilig:)
  Klem, H

  SvarSlett
 3. Å nei ikke den fine stolen!! Det var dumt! Synd det ikke funket å resize bildene, jeg har kun hatt problemer med bildene når de er for store... Men de halvåttebildene, er det snudd før du lagrer de? Om de er lagret sånn vil de nok vise sånn også...bare enda et skudd i mørket... Vi kan se på det på fredag :)

  SvarSlett
 4. Bildet er selvfølgelig i rett posisjon før jeg laster det ned:-) er ikke HELT AMØBE heller:-)
  Jeg får ta med meg PCen på fredag, ja!

  SvarSlett