tirsdag 9. november 2010

På inspirasjonsjakt


Mannen har fått lov til å låne Tven i dag fra klokken 21 - 23. Mens han koser seg med Tottenham surfer jeg på nettet etter fargetips til furutrappen vår. 

Vi går nok for hvit trapp - gjerne glinsende!

På bildet over liker jeg fargen på veggen sammen med den hvite trappen. Jeg ville også hatt gelenderet hvitt, for jeg synes det blir litt "rotete" ellers. 

Dette bildet får meg til å tenke på hvor fint det vil bli med en hvit trapp...


Nå er det bare til å vente på lønningen som om et par dager vil kose seg inne på kontoen min - men ikke så lenge, for snart bærer det ut for å kjøpe maling!

Jeg synes kritthvit er ganske fint, men her er jeg mottakelig for fargetips,altså!


Nå skal jeg føne håret - med KRØLLTANG, for føneren kortsluttet hin dagen.

Blomsterklem:-)


PS Alle bildene er stjålet fra google. Heia åndsverkloven!

3 kommentarer:

 1. Å det der er vanskelig!! Jeg så for meg en helt hvit trapp hos oss men endte opp med grå trinn og resten hvitt. Nå er det ikke så lett å se all skiten som samles lett :) Jeg er superfornøyd nå. Har malt den med en gråfarge som heter Demring på Obsbygg. Den er veldig fin mot det hvite. Bildet du viser øverst var bare lekkert!! Som du jobber på! Blir gøy å se hvordan det går!
  Good night!
  KLem
  Helene

  SvarSlett
 2. Jeg hadde valgt hvitt 100 og malt i glansgrad 80!!
  Mht lønn, så ble det trekk for streiken som vi hadde for 6 mnd siden.
  Blæææ!!

  SvarSlett
 3. Trappen kommer til å bli superfin!! Jeg synes bildet over med mørke trinn og gelender er veldig fint.. Nå er jo lønnen komen så det blir spennende å se hva som skjer :)

  SvarSlett