torsdag 30. desember 2010

Islykt

Rett før jul fikk jeg en bukett fine, røde tulipaner, men nå har de sagt takk og farvel. Etter inspirasjon fra Citronpiken hadde jeg lyst til å lage en islykt. Her har blomsterpiken skjært av alle blomstene og plassert de oppi en bøtte og to plastbokser med vann.
 Dette burde jeg jo hatt lyst til da det var minus 15 grader, ikke pluss 2...
 Islykten i bøtten ble ikke så verst, men tulipanene i plastbøttene bader fremdeles i vann. Nyttårsforsettet til Norah Jones: trene mer og spise mindre.
Tilslutt vil jeg vise dere stjernen på juletreet vårt. Skeiv og god. Slik satt mannen stjernen på plass lille julaften, og slik at den stått siden. Hele treet er jo skeivt, så da passer det bra med en stjerne på halv åtte.

Snart er vi i totusenogelleve og tjueelleve!

3 kommentarer:

  1. Jammen man må jo slå til når man får lysta, da kan man ikke vente til temperaturen er rett! Det fryser vel på igjen, tror du ikke? ☺

    SvarSlett
  2. Synes faktisk det kan være litt mildt fremover nå, jeg:-) En bergensers julestemning handler faktisk litt om regn og plussgrader også:-)

    SvarSlett
  3. Så utrolig fint det ble med tulipaner! Mine lykter står og smelter nå, håper de holder seg i til morgen iallefall.. Og ja, Norah har virkelig vokst! Kjempefin :)

    SvarSlett