lørdag 29. januar 2011

Sleipe meg!Beate hadde for en liten stund siden en konkurranse hvor man kunne vinne boken"Innsirkling2". Dette var en "omvendt bursdagsgave" fra henne til en leser(hun hadde bursdag den 28. januar og det var da trekningen skulle være). Regelen var at man skulle skrive HVORFOR absolutt DU skulle vinne boken.

Så jeg kastet Sandemose sin jantelov i veggen og skrev at JEG burde vinne denne boken, som mest sannsynlig, og forhåpentligvis, er like vakker som den første innsirklingen, fordi JEG HAR BURSDAG I DAG!

Og Beatemoren syntes tydligvis at det var en unnskyldning nok for å tigge til seg denne boken, så derfor VANT JEG. Og det var den første bursdagspresangen jeg fikk!

Mannen fortalte meg tidligere i uken at han hadde lyst til å kjøpe undertøy til meg! Flott, svarte jeg, og sa at jeg trengte en ny hvit bh blant annet. Men det var ikke i DEN fargen han hadde tenkt på, for han hadde nemlig tenkt at Blomsterpiken skulle ikle seg et..........................................
gjett hvilken farge..................................
riktig..............................................


RØDT UNDERTØY!


HVA ER DET MED MENN OG RØDT UNDERTØY? Jeg har ingen spesielle ønsker om å se mannen i rød undikk!

Jaja. Så da ble det jakt på rødt undertøy. Undertøy er undertøy, tenkte no jeg. Men julen er over, og rødt undertøy finnes ikke i butikkene lenger...

Så da sa jeg at jeg heller kunne få en romantisk Londontur, og det skal jeg visst få istedenfor:-) YEEEEE

Og for å kompensere for der røde undertøyet kan vi heller kjøre i en rød buss!


Ha en fin dag!

5 kommentarer:

 1. Sleip? I think not! Gratulerer så masse, kom inn til meg skal du få en sang!

  SvarSlett
 2. Hahahahahahahahahaha!!!
  Happy birthday!!
  Og ja - London er mye bedre enn undertøy.
  Ha en knall feiring.

  Klem

  SvarSlett
 3. Den fikset du bra!
  Gjett om det blir deilig i UK. Jeg drar til Cambridge i vår. Min mann skal på flymuseum. Jeg antar jeg foretrekker Cath Kidston-butikken.
  Forøvrig trodde jeg, da jeg så innledningsbildet på dette innlegget, at du hadde hengt deg på denne "Vis meg muggene dine"-oppfordringen som går blant bloggere nå. (Ref. mitt innlegg igår.)
  Så feil kan en ta.

  SvarSlett
 4. Rosesommer: Dette ER jo muggene mine! ;-) Dette innlegget må jeg lese, for dette har jeg ikke fått med meg.

  SvarSlett
 5. He he, du er morsom! God tur til London. Klem fra meg

  SvarSlett