torsdag 20. januar 2011

Den gule ledertrøyen

I dag var jeg på spinning igjen etter et LANGT treningsopphold. For noen (rettelse: mange) måneder siden var jeg så flink, og trente mye og ofte, men så ble jeg bare så DRIT LEI at jeg droppet all treningen.

 Ikke sånn spinning da...
 Heller ikke sånn...

MEN SÅNN!

Det var deilig å komme igang igjen, og jeg kjente at dette var noe kroppen hadde godt av. Jeg får vondt overalt hvis jeg ikke trener jevnlig. Kroppen min liker trening, men hodet synes det er ganske kjedelig til tider. Tror det var flere som tenkte som meg, for salen var full av svette og pesende syklister.

Alle virket så "proffe" i sine grønne Husovdtrøyer og polstede bukser. Rart at en hel sal kler seg i fullt sykkelkostyme med lommer på ryggen hvor man kan plassere bananer og rosiner. Men ingen hadde selvfølgelig disse ingrediensene i lommene sine...

Neste gang tar jeg på meg den gule ledertrøyen, da blir de sikkert lang i masken!

3 kommentarer:

 1. Flott du trener, og det er vel ikke særlig mye doping heller i sykkelkretsen rundt deg, håper jeg.(Tour de Spenst?)
  Trener du andre ting også i sal? Jeg håper det, for da blir du vel ikke så lett lei, vil jeg tro. Og gjør du det ikke, så prøv noe av det andre også. Gøy! Zumba, f.eks, det er moro. Og en behøver ikke danse riktig eller klare trinnene så nøye. Det er bare å henge med!!

  SvarSlett
 2. Så flink du er!! I'm impressed :)

  SvarSlett
 3. Ha ha, jeg tenker jeg skal ha en sånn rosaprikkete klatretrøye....er det ikke det det er, klatretrøye? Uansett, jeg vil ha en sånn.
  Stå på!

  SvarSlett