fredag 4. februar 2011

BikinibollerHer er skolebollene mine og amatørmuffinsene mine. Både bollene og muffinsene smaker godt, men sistnevnte ser jo ut som om en barnehage som har laget de! Hvordan klarer dere å lage muffinsene så høye, spretne og kunstneriske? Mine blir flate, papiret blir svidd, og glasuren som oftest for tynn.

Jaja, det viktigste er jo å delta!

Ble du fristet til å lage dine egne denne helgen? Husk på at det er LEEENGE til bikinisesongen, og vi i vest trenger ikke å TENKE på dette problemet, for her blir det vel atter en sommer med regn og 10 grader.

HA EN FIN HELG!

7 kommentarer:

 1. Nam !!!
  For å få dem skikkelig fluffy kan du forsøke å vispe i ett og ett egg, og ikke alle på en gang

  SvarSlett
 2. Vi skal bake sånne boller i dag! sitter og lager handleliste no. Tror du glemte å legge ut oppskrift på godsakene :) Får google litt da... Ha en fantastisk laurdag!

  SvarSlett
 3. Google er tingen, det var det jeg gjorde:-) Brukte "vanlig" bolle-og muffinsoppskrift.

  SvarSlett
 4. Jeg har komponert verdens beste bolleoppskrift og den skuffer aldri. Men så var det dette med eggekremen da. Er eggekrem og vaniljekrem det samme? For vaniljekrem kan jeg, men hva er eggekrem?? Resultatet ble en pose med vaniljekakefyll. ikke spes stolt av å ty til posen, men da slapp jeg å dra på butikken og kunne gå i morgenkåpekjolen til laaangt på dag :)

  SvarSlett
 5. Nam, nam, nam! Synes det så kjempegodt ut. Spiller ingen rolle for meg om de er høye eller lave ;-)

  SvarSlett
 6. Pose går helt fint! Men husk at du må ha den som skal kokes. Og så skal du bare ha halvparten med vann av det som står på posen. Det glemte jeg, men det funket likevel:-)

  SvarSlett
 7. Åå, nå fikk jeg lyst på både boller og muffins... Bake litt i morgen da kanskje:)

  SvarSlett