tirsdag 22. februar 2011

Converse


Jeg elsker Conversesko. De er så vårlige og fargerike. 

Jeg har selv to par. Et par i sort skinn og et par i grønt. For noen dager siden oppdaget jeg denne siden hvor du kan lage dine egne, helt personlige Conversesko.  Kjempegøy! Du kan velge mellom ulike modeller - jeg synes de høye er finest. 


I tillegg til modell kan du velge hvilken farge eller mønster du vil ha på innsiden, utsiden, pløsen, lissene, sømmen, "streken som går nedover skoen", inni, sålen, streken langs sålen, tuppen. Ja du skjønner...

Jeg lagde et par i grå og hvitt. Streken nedover lagde jeg knall gul, kanskje jeg skal bestille?


Liker du Converse? Kanskje de med høye hæler er noe for deg?

7 kommentarer:

 1. Ja bestill :) Du kler conversene så godt, kult med egendesignete!!! Men høye hæler? njei..

  SvarSlett
 2. Dødskult! Jeg elsker dem også! Har bare svarte - trenger noen flere i festligere farger:)
  Pizzaen under ser digg ut!

  SvarSlett
 3. LOVE!
  Jeg har allerede gått i mine noen uker, snøen er borte og da er det lov;-)
  Eldstejenten har gått i sine i hele vinter, men DET har vært for kaldt synes jeg! FInt vi bruker samme størrelse for da kan vi byttelåne og variere farge, hihi!

  Tirsdagsklemmer!

  SvarSlett
 4. Kult!!! Har et på blå som såvidt har fått lov å gått litt. Satser på at de skal få komme ut litt mer til våren!åååååååååå må det være så kaldt.. Snart mars.. Og du skal vel ha en liten ferie snart:)

  SvarSlett
 5. Ha ha, de med høye hæler så ikke spesielt gode ut å gå med. Langt fra bart utafor her så vårskoa får vente en god stund ennå.

  SvarSlett
 6. Coverse er kjempe kult! :) Har hatt flere par selv, men ingen som har skilt seg ut så mye fra andre.. Må få meg ett littspesielt par nå tilvåren! Kanskje jeg også skal prøve å lage egne? Takk for tipset ! Jeg synes du skal bestille :) Meen kanskje ikke hæler... Synes ikke det er helt converse jeg da ;)
  God helg!
  Klem Ellen :)

  SvarSlett
 7. Converse er så stilig! De er litt for flate for mine føtter, så her går det i Nike Shox. Fargerike sneakers/joggesko er uansett DIGG:)

  Ha en fin tirsdag!

  SvarSlett