lørdag 11. september 2010

O herlige lørdag


Når det regner på vestlandet, så puster vestlendingene rolig ut og tenker "aaah, i dag kan jeg bare slappe av".

For når det er sol på vestlandet, så alle vestlendinger gjøre noe. Enten må de gjøre hagearbeid eller noe med huset, eller så må de gå tur i fjellet eller sykle. Sånn er det bare.


Men i dag kan de bare kose seg inne med tente stearinlys, god mat og kanskje noe godt i glasset. 

Jeg ønsker dere alle en fin lørdag - om den er avslappende eller ikke.

Blomsterklem

5 kommentarer:

 1. For et herlig innlegg!! Og nydelige bilder:) Du er skjønn :)

  Klem fra oss:)

  SvarSlett
 2. Pianoet vårt har vi faktisk ikke funnet en plass til i huset.. Det var før vi flyttet sammen, da hadde en av oss det:) Det var et arvestykke fra en gammel tante.. Akkurat nå står det hos våre foreldre, men vi skal prøve å få tatt et bilde så fort som mulig:)

  SvarSlett
 3. Det var jammen ikke mange som slappet av i dag, jeg vil tro at ca samtlige av byens innbyggere kjempet seg krampeaktig inn til sentrum, slåss over de få ledige parkeringsplassene, skubbet seg vei frem til pølsedisken, rev og slet i byens lopper, dro med seg sultne/trøtte/leie barn rundt på kulturaktiviteter..puh! Godt å komme hem sier no eg, NO blir det slappings resten av dagen.

  En fin lørdag til deg og skjønningen, klemmm :)

  SvarSlett
 4. Ja, jeg var en tur på byens kjøpesenter, og der var det KAOS. Folk liker tydeligvis å gjøre noe, selv om det regner ute.

  Men NÅ er det slappings her også:-)

  SvarSlett
 5. Hehe, ja deilig med regn slik at jeg slipper den nagende samvittigheten over alt jeg burde gjort i hagen...

  Synes også at loppisen var litt tidlig, og for to år siden hadde jeg nok ikke vært oppe før loppisen var langt inne i sine siste timer. Men nå har vi jo minstejenten og hun er oppe syv enten det er hverdag eller helg...Og det positive er jo at jeg kommer meg på loppis;-)

  God søndag videre:-)

  SvarSlett