onsdag 15. september 2010

Ymse


Denne henger i entreen vår. Og der blir den hengende til våren kommer. Fargen lyver, for lillafargen er ikke så sukkersøt som dette bildet vil ha frem. Med hvite lister og tak liker jeg  fargen ganske godt.
Men har likevel lurt på å male veggene hvit...


Denne hekken klør jeg i fingrene etter å dandere. Jeg har allerede lånt saks av foreldrene mine, så til helgen får jeg kanskje frisert den litt. 
Lurer på hvilken figur jeg skal lage, noen forslag?To kompiser som står og prater om gamledager.


To venninner fotografert under ettermiddagshvilen. Skjønner ikke at de orker å ligge så tett!

Helsingar kjem frå Blomejenta:-)

3 kommentarer:

 1. Herlig innlegg under, jeg måtte le:) Elsker Roland!! Har du sett noe så deilig?! Du er godt oppdatert på den norske såpe ser jeg, det trengs:) Goggen...? hvem er det? En stund siden jeg var inne i hotell cæser verden. Lurer på hva de to kompisene står å prater om i ruske været.. kanskje de skulle ønske de var innendørs interiør? :)

  Leserkonkurransen er over men det gjenstår fortsatt å avgjøre 1-3. plassen:) Det er jo lov å håpe:)
  God natt!
  Imorgen er det meldt 7 mm nedbør før kl tolv..
  Klem, H

  SvarSlett
 2. Hei
  Kom over bloggen din via en annen blogg, og likte meg her hos deg :) mye variert og flott å se... og skjønne pusekatter ♥ La meg til som følger også... Ønsker deg en flott torsdag, klem fra Mette

  SvarSlett
 3. Hei, kjempefin spade og veldig søte katter:) Jeg vil veldig gjerne også ha noen katter, men mannen i huset nekter..:)
  Nr. til fyllingsdalsdamen er: 94794190, eller rettere sagt det er nr. til mannen hennes, hun har ikke mobil. Men det er bare å ringe å spørre om dere kan komme å se på tingene hennes. Ellers vil jeg virkelig anbefale antikkmessen. Der kommer både hun med noen ting og mange andre fantastiske selgere..:)

  SvarSlett