onsdag 8. september 2010

Beising

I dag har vi kjøpt terrassebeis. Deler av terrassen skal beises, og ved inngangspartiet til kjelleren.
Været har jo vært så fint så lenge nå, så nå fikk jeg "ånden" over meg.

Beisemannen i malingsbutikken sa at vi burde begynne tidlig på dagen slik at det fikk tid å tørke. Men vi er sent hjemme fra jobb, og til helgen er det visst ventet regn. ARG! Så jeg tror vi begynner i morgen ettermiddag likevel, så får vi se hvordan det går...


Råd og vink taes imot med takk:-)

6 kommentarer:

 1. Vi tror det blir kjempefint uansett vi:):) Alt du gjør pleier å bli veldig fint! Vi har ikke beiset så veldig ofte, men de gangene vi har gjort det har vi begynt etter jobb.. Det blir et fint resultat av det altså! Håper dette var til hjelp:)

  Klem:)

  SvarSlett
 2. Det er jo viktig at det ikke regner for da mister beisen litt av sin funksjon.. Det er meldt regn på lørdag og kveldene er det jo litt rått, men det går vel fint! Heller det en regn! Flinke du, må bare stå på når ånden er over deg! Jeg skal male noen speil og et skap.... har ikke ånden over meg enda:)
  God klem, H

  SvarSlett
 3. Det ser ut til at dere har fått drømmehuset! NYYYT!
  Two days to go!

  XXX

  SvarSlett
 4. Hei, hei
  Ja, hundene våre er Bichon Frisé. De er bare litt ustelt, men trøster meg med at det de ikke får i pelsstell får de igjen i kjærlighet. Katten vår er ekte gårdsmiks fra Manger. Klem

  SvarSlett
 5. Hei ;-)

  Jeg har beiset etter jobben mange ganger, og resultatet har blitt helt fint, men jeg er jo ingen ekspert. Er usikker på om dere bør vente eller ikke, men jeg tenker...bare det ikke regner, så går det nok bra ;-) Lykke, lykke til! Vet det er mye jobb, så jeg skal tenke på dere;-)

  Jeg har kjøpt sprayen på Biltema. Den var ganske billig og helt grei å bruke. Tror en boks koster 69 kr eller noe...

  Ha en finfin kveld! Med eller uten beising ;-)

  Hilsen fra
  HG

  SvarSlett
 6. Tror egentlig at det beste er å beise litt utpå dagen. Vi har gjort det samme denne uka og på formiddagen så var det rett og slett for fuktig etter nattedugg. Null nedbør kun dugg. Trengte hele formiddagen med sol for å være tørt nok. Ble veldig greit resultat hos oss selv om det ble beisa på ettermiddagen. Har nettopp vært ute for å knipse bilder så skal legge det ut etterhvert.

  SvarSlett