lørdag 4. september 2010

Lille speil på veggen der...


Jeg synes at speil gjør mye med et rom. Dette speilet henger over sofaen i stuen, og det gjør rommet lysere og mer åpent. Bildene er Hetlandbilder og de heter "Rørås" og "Bohemen". De er litt 90-talls, men jeg liker de likevel kjempegodt. Jeg har hatt de i mange år og derfor får de pryde stuen vår. 

Vi skal også ha et speil over pianoet som er i stuen vår, men først må vi se om det er muligheter for å få kunne stemt det - det går nemlig ikke med alle gamle piano. Pianoet har mannen arvet fra besteforeldrene sine, men hvis vi ikke får stemt det, så vil vi skifte det ut med et annet. Vi ønsker nemlig å bruke pianoet!

Pianoet er i en mørk rød farge(jeg kan vise bilder en annen gang) og jeg har kjempelyst til å male det hvitt, spesielt etter at jeg så bilder hos Lille villand hvor hun hadde malt pianoet sitt hvitt.

Men jeg tror jeg har mannen på gli:-)

Ønsker dere alle en fin lørdag! 

Blomsterklem

6 kommentarer:

 1. Fint speil! Jeg hadde et slik på badet i vårt gamle hus - men jeg solgte det da vi flyttet.
  Sett i gang å male pianoet - må gjøres før det eventuelt stemmes. Husk heftgrunn først - og puss lett mellom strøkene:)
  Ha en heftig lørdag!
  Klem, J

  SvarSlett
 2. Hei :) Så fin blogg :) Er enig med deg at speil kan forandre eit heilt rom :) Eg elsker speil, og har derfor speil nesten i alle rom :) hehe. Flott bilde :) Ha ei herlig helg! Godklem

  SvarSlett
 3. Åh, så heldig du er som har plass til piano. Skulle ønske jeg hadde det, men huset er dessverre for lite. Har sett noen pianoer som er malt hvite, og de har vært kjempefine. Det blir spennende å se hva du bestemmer deg for ;-)
  Speilen din var kjempeflott!

  Ha en fin søndag!

  Hilsen fra
  HG

  SvarSlett
 4. Så fint!:) Se, vi klarte ikke holde oss unna å kommentere til deg vi!! Utrolig fint speil:) Vi har faktisk et piano som er hvitt, og det er veldig fint synes vi:)

  Vi har prøvd å slette bloggen vår i dag, men vi har ikke helt klart det.. Er vanskelig, og veldig trist egentlig. Kanskje vi skal revurdere hele det slette-greiene?

  Stor klem fra oss:)

  SvarSlett
 5. Speil er en fantastisk greie! Jeg har faktisk make speil som deg bare litt mindre. Det henger på badet vårt:) Spennende med pianoet! Jeg er enig med at det bør kunne brukes men selv har vi et som er ganske spøkelsesatig lyd i.. Min mann er ikke helt glad for det. Men det er jo et fint møbel!! Han har jo flygelet sitt han spiller på.

  God natt og håper jobbeuken blir bra!
  Klem, H

  SvarSlett
 6. Hei!

  FOr en fin blogg du har! Glad jeg kom over den:) Har nettopp laget meg blogg:) Og jeg tror vi blogger om litt av det samme.. Jeg har ikke noe spesielt interessefelt, men skal blogge om litt forskjellig:) Legger deg til som følger jeg:)

  Klem fra C:)

  SvarSlett