tirsdag 21. september 2010

Musikalske detaljer

For en stund siden satt mannen og så i noen flyttekasser.(Det er lenge siden vi flyttet, men å rydde ut er ikke mannens hovedinteresser). Han plasserte masse greier på stuebordet, og det meste han dro opp syntes jeg var uinteressant,så jeg brydde meg ikke noe særlig om det.

Men så plutselig en dag oppdaget jeg et gitarcdstativ på pianoet, og det var ikke så verst, synes jeg.
Og etter et par dager til, så det sånn ut på pianoet:
Lille prinsen, en Rolling Stones -"pakke", en Stonescd, cd-stativet og en lysestake. Lett miks, med andre ord...Flink med interiør, han der mannen min...:-)

Jeg har forresten kjøpt et speil som jeg skal ha over, men foreløpig står det plassert ved siden av pianoet.Pianoet skal visst stemmes (og males, håper jeg) før mannen finner frem vateret og henger det opp.

På kjøkkenet henger bl.a John Lennon og beskuer oss mens vi kokkelerer. Kanskje han får noen ideer som han selv ønsker å lage?

2 kommentarer:

  1. Fine rammer til kjøkkenbildene! Og mannen har jammen et godt øye for interiør :) Gleder meg til pianoet er stemt, da blir det firhendig på neste fest!

    SvarSlett
  2. Lennon er sikkert sulten. Vittig med interiøret til din mann:) For et CD stativ!!! Og du, du gikk ikke glipp av noe på TV. Det var akkurat samme klippet de viste der som det som lå ute på nett. Takk for støtte og skryt kjære deg! Er glad det er over. Hadde gruet meg slik til dette. Men alt i alt så gikk det jo ganske bra.
    God natt snille du!
    Klem, H

    SvarSlett