torsdag 5. august 2010

Et lampetips


Denne lampen henger over speilet på badet. På bildet ser rommet veldig mørkt ut, men la deg ikke lure. Det er lyst og fint. Uansett - det viktigste på dette bildet er lampettene.


Da vi flyttet inn var det løse lampetter på baderomsbelysningen og etter kort tid hadde min høye mann kommet borti den ene lampetten, som falt ned og knuste.
Min smarte mann har hele tiden sagt at vi helt sikkert bare kan bestille én ny lampett, men i dette forbrukersamfunnet har jeg ment at det helt sikkert ikke går an, og at vi sikkert må kjøpe ny baderomsbelysning til flere tusen kroner.

Men for et par dager siden stakk jeg innom Lampehuset og spurte om de hadde tilsvarende lampett. Å ja da! DU KAN VELGE OG VRAKE, OG IKKE ER DE DYRE HELLER - VÅRE KOSTET 59,- STK! Så da ble de tre nye lampetter på oss!

Så hvis du har en kjedelig lampe på badet som kanskje ikke passer helt inn, så kan du heller kjøpe nye lampetter istedenfor å kjøpe helt ny baderomsbelysning:-) De hadde røde, flere ulike hvite, svarte, brune etc.

God lampettjakt!

1 kommentar: