onsdag 25. august 2010

Skilt


Det finnes så mange fine skilt rundt omkring. Dette kjøpte vi i Spania i ferien i fjor, og det henger på kjøkkenet for å minne oss på hva som er VIKTIG er i livet! Det andre skiltet vi har henger ved inngangspartiet. Jeg liker best skilt på norsk, men aller helst vil jeg ha skilt på NYNORSK - noen som vet hvor jeg kan få tak i slike?

Nynorsk er et MYE vakrere språk enn bokmål! Javel - skyt meg, men jeg sier bare KJÆRLEIK, som er verdens fineste ord - MYE finere enn kjærlighet!
:-)

Eg ynskjer deg ein vakker dag vidare!

Helsing frå jenta med blomane! (Blomejenta blei litt rart)

5 kommentarer:

 1. :) Hei blomejenta mi! Jeg enig med at skilt er vakre! Og jeg skulle gjerne hatt skilt på norsk og på nynorsk. Har ikke sett noen..

  Idag er det frem med pledd og stearinlys, jeg fryser!!..nå har det heldigvis sluttet å regne.

  Klem til deg!

  SvarSlett
 2. Helt enig med deg, nynorsk er veldig fint! Det har jammen tatt meg noen år å innse det, akkurat så mange år at mitt opprinnelige hovedmål er gått i den gramatiske glemmeboken.. Skiltene dine er veldig fine, si fra om du finner noen på nynorsk også:)

  Klem

  SvarSlett
 3. Kjeeeempefine :) Selvfølgelig har vi sendt kjerren til deg;) Du burde få den i morgen :) Det høres vel bra ut?

  Klem:)

  SvarSlett
 4. Vakre ven.
  Ha ha ha ha!
  Det er heilt riktig det du seier. Rart at ein måtte bli vaksen for å skjøna at riksmålet har ein viktig plass i vår historie - og at det er eit vent og vakkert språk...
  Kjærleik.... Dette var bra, vesle jente med blomar!

  SvarSlett
 5. Her kommer en fin nettbutikk som selger skilt: Frk Doris
  Ingen på nynorsk desverre, men fine var de lell :)

  SvarSlett