søndag 15. august 2010

Tilbake til hverdagen

 
Vindmøller kan faktisk være vakkert...


I morgen er det "back to work" etter to måneders avspasering/ferie. Stakkars lille hodet mitt som plutselig må begynne å arbeide og tenke igjen.

 
I sommer har jeg sovet i telt!


Sommeren har vært deilig, men i år som i fjor har jeg savnet DEN STORE SOMMEREN. Det har vært alt for lite bading (jeg har ikke badet i Norge!), og for lite fisking og krabbejakt. Det har blåst mye denne sommeren, så båten på hytten har stort sett stått parkert. Vi får håpe på en fin og varm høst slik at vi får kastet uti noen krabbeteiner og mannen får satt ut line.


I dag derimot, har det vært ET STRÅLENDE VÆR. Jeg har tvunget meg selv til å sitte i solstolen mens jeg aller helst ønsket å ligge på sofaen. Litt sliten etter gårsdagen.Kvelden i går var fabelaktig og John Olav Nilsen og gjengen svarte til forventningene. Vi hadde et fantastisk vær og festivalen var utsolgt. Jeg skålte med Morten Abel - helt sant! Blir litt kjekk i kjeksen etter et par pils:-) Prøvde også å lure meg inn på VIP, men det klarte jeg dessverre ikke. (Ja, for der er vel alt GRATIS?).

 

Men nå: VELKOMMEN TILBAKE TIL HVERDAGEN! 

4 kommentarer:

 1. Flinke fotografen. Ser nesten ut som vi har tatt bilde av de samme motivene :) Masse lykke til i morgen!

  SvarSlett
 2. Å så kjekt det er å lese innleggene dine! Må korrigere deg litt, dog: Vi har kun hatt 7!uker ferie/avspasering! Jeg la på svømm i dag - tenkte nå eller aldri. Blir nok en knallg\hard morgendag - men, det har vært en deilig sommer som dessverre skulle vært mer solfylt, men det har regnet lite og kveldene har vært lyse.
  Klem, J

  SvarSlett
 3. Fine bilder!! Bra at festivalen ble så vellykket:) Ja, det har ikke vært den perfekte sommeren, men vi skal vel ikke klage:) Det gikk nettopp opp for oss at vi ikke følger bloggen din! Trodde vi hadde trykket på følg for lenge siden, så vi gjorde det hvertfall nå:)

  Klem:)

  SvarSlett
 4. Takk J!

  Takk for korrigeringen - skal ikke kimse med tallene - i alle fall ikke avspasering/feriedagene! :-)

  Gammel stil: Nå er vi bloggvenninner:-)

  SvarSlett